Een kwestie van afwerking

Interieur

Uw interieur hoort een verlengstuk te zijn van uw persoonlijkheid en komt pas tot zijn recht wanneer het naadloos aansluit bij uw levensstijl. In een interieur dat écht bij u past, is het zalig thuiskomen, heerlijk genieten en heeft u bovendien alle ruimte om zich te ontspannen en te ontplooien. 

Details maken het verschil dus ook daar besteden we de nodige aandacht aan. Al denken we ook praktisch: ruimte zien we niet graag verloren gaan en hoe meer opbergruimte we kunnen creëren, hoe beter.

/ Maak een afspraak

Meubelmakerij

Een kast dat perfect in dat ene verloren hoekje van de kamer past of een keukenwerkblad dat aangepast is aan uw lengte. U vraagt, wij werken uw idee of voorontwerp (verder) voor u uit.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij wijzen u weg in het oneindige aanbod aan kleuren, materialen en stijlen. Met oog voor detail, ontwerpen en realiseren wij voor u een duurzaam en tijdloos meubelstuk van hoogstaande kwaliteit dat uniek is in zijn soort.

/ Maak een afspraak
Vanda-projects-interieurinrichting-meubelmakerij-oost-vlaanderen-six-gent-decoratie

Totaalrenovaties

U hoeft niet met een architect te werken wanneer u een grondige renovatie van uw woning overweegt. Het Vanda team kent de knepen van het vak, de vele mogelijkheden en ook de valkuilen. 

Na de eerste gesprekken en het uitwisselen van ideeën, maken we eerst een voorontwerp. Vervolgens gaan we over tot het nauwkeurig opmeten van de ruimte en stellen we de gedetailleerde technische plannen voor. Op basis daarvan, bepalen we samen de gewenste planning. Weet wel dat snel werken vaak minder goede resultaten oplevert. Daarom werken wij liever nauwgezet met respect voor materiaal en droogtijden.

/ Maak een afspraak
Vanda-projects-interieurinrichting-meubelmakerij-oost-vlaanderen-verstraete-tielt-bakplaat

Vanda Projects

Een ambachtelijke meubelmakerij, zo is het allemaal begonnen voor de gebroeders Van Daele. Vanaf dag één stond vakmanschap, kwaliteit en een persoonlijke service voorop. Vijftig jaar later, onder leiding van zoon Pol Van Daele, is er op dat vlak voor Vanda Projects nog niets veranderd. Vastberaden een tegengewicht te bieden voor de wegwerpmaatschappij en in grote getallen goedkoop gemaakte meubels, is Vanda Projects meer dan ooit overtuigd van tijdloos maatwerk aan de hand van duurzame materialen. Zonder de laatste trends en nieuwigheden uit het oog te verliezen.       

Hebt u vragen of opmerkingen, wenst u een afspraak met een van onze vakmensen, bij u thuis of bij ons op kantoor: aarzel niet contact op te nemen!

/ Maak een afspraak

TIJD VOOR UW PROJECT?

Bedankt voor uw bericht!
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Vanda Projects

a project by Vanda Meubelen N.V.

VANDA PROJECTS

Molenstraat 66
B-9988 Watervliet
België

T. +32 9 379 84 30

info@vanda-projects.be

 

OPENINGSUREN

Graag telefonische afspraak aub
Zon- en feestdagen gesloten

Gesloten wegens vakantie
van 15/07 tem 15/08

 

VANDA ESPANJA

Calle Suiza
Altea Hills
Espanja

T. +32 9 379 84 30

info@vanda-projects.be

 

OPENINGSUREN

Graag telefonische afspraak aub
Zon- en feestdagen gesloten

 

VESPER PROJECTS

Mechelsesteenweg 105
2000 Antwerpen
België

T. +32 3 772 31 29

info@vesper-projects.be

 

OPENINGSUREN

Graag telefonische afspraak aub
Zon- en feestdagen gesloten

 

VERFAILLIE INTERIEUR

Roeselaarsestraat 179
8850 Ardooie
België

T. +32 485 61 06 62

info@verfaillieinterieur.be

 

OPENINGSUREN

Graag telefonische afspraak aub
Zon- en feestdagen gesloten